Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrivit för 20 år sen som jag delar med mig utav. Den handlar om att det finns hopp och läkedom för trötta själar. Den är en dikt och sång med folkton.


Morgonrodnaden

Morgonrodnaden stiger fram ur mörkret,
solens strålar dansar,
daggen fuktar törstig strupe.

Låt dig föras fram likt en busig och fri fjäril,
skratta och lek.
Låt dig föras fram till brusande forsar,
drick och njut.

Se en ny dag är här,
det gamla är förbi,
dina sår, dina tårar
skall läkas med hast.
Dina sår dina tårar,
skall läkas med hast!




Fri vers av Feminaz
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-23 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz