Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, jag är inte beredd att dö för dig ...

... min älskade
vackra fina underbara
söta rara dig
som just nu
så innerligt fattas mig ...

Men jag kan och vill
oavsett vad livet ger
känna att du skänker mig
incitament och motivation
för att vilja  leva
såväl med som för dig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-24 06:04



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket bra!
2016-07-24

    ej medlem längre
En bra inställning kring hur partnerskapet bör hanteras och vårdas
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP