Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insidan av låren smakar ljuvlig kvinna

 

Solkyssta kroppars

pärlbeströdda glänsande hud

spänd över muskler och lemmar

iklädd det tunnaste röda sidentyg 

KVINNANS allra skönaste glöder

så erotiskt, hett upphetsande

 så förföriskt lockande

blottas längtans 

gränslösa 

åtrå

 

§ 

 

Hans 

känsliga mun, hungrigt

letande hennes ljuvliga läppar

finner värmens så inbjudande

fuktighetstörstande, heta

sammetslena, mjuka

allra vackraste

innersta

djup

 

 §

 

Skälvande, så villig

av pulserande lusta och begär

öppnar hon dörren till himmelriket

och med ömhet, låter honom beträda

outforskade, heliga marker

av kärlek

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-24 18:06



Bookmark and Share


  Zandor
härligt och lockande...
2016-08-10

    ej medlem längre
Vackert och förförande diktat.

Att läsa den ger god träning i att bemästra lusten och samtidigt en stark längtan att småningom ge efter för den :)
2016-07-30

  gunnnar nylund VIP
Ja, visst glöder det av åtråns eldar i
dessa rader. Mycket bra formulerat
i sin rena poetiska, euforiska, kärleks-
fulla, uttrycksfulla passion.
Bra vetja!
2016-07-30

  Valkyria-Fatale
Fantastisk text! Pulserande rader av passion och lust. Värme som stiger. En trigger! Vackert skaldat. // V-F
2016-07-28

  Leo Rudolphzon
jag vill skriva något
de var underbart
tack för dessa meningar
2016-07-27

  överlevaren VIP
Åtrå när den är som bäst, en njutning att läsa!
2016-07-26

  Nils-Robert
Det kokar upp i bröstet då man läser. Så underbart skrivet.
2016-07-25

  Fem hjärtan VIP
Härligt hett i fantastisk form!
2016-07-24

  terrimo
Så himla snyggt gjort. Både innehållsmässigt och formen, häftigt!
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP