Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att mista en kär vän vållar smärta Smärta, saknad och minnen fornas till en djupblå safir i själens innersta vrå


Tårar talar vad orden ej förmår uttrycka!

Livets trådar vävs samman
Mönster med djupa skuggor
som framhäver ljuset

Ett liv
Att vara, finnas, minnas

Tårar
tala vad ord ej förmår uttrycka
Själens sorg och lycka
likt safirer de hjärtat smycka

Minnet av smärta
Blir till saknad,
Ett hål i mitt hjärta

Kvar finns
Ett stilla hopp till slut
När sista dagen runnit ut
Att möta dem vi endast minns




Bunden vers av Qvinn n'Lion
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-24 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion