Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi finner det vi söker ...

... i vårt liv
kan det vara svårt
att låta det passera förbi
utan att vi det pröva får ...

Men när vi funnit
den vi känner är den rätta
i vårt liv,
för den äkta kärleken,
finns det ej något egentligt alternativ ...

När vi känner 
att någon är ämnad för oss
och att vi jämväl så är för den
spelar det ingen roll
vilka hinder vi upplever på vägen
mot den livslånga kärleksrelation
vi känner att vi vill få leva
och uppleva med denna person ...

Att släppa taget
och låta den passera förbi
är inget tänkbart alternativ ...

Är det verkligen rätt
och så i själ och hjärta
känns vara på alla sätt ...

... spelar det ingen betydelse
huruvida vi vågar eller ej
ty hur mycket vi än den fly försöker
så kommer den förr eller senare
på allra underbaraste sätt och vis
oundvikligen att drabba oss båda två
eftersom vi är ämnade att 
på den återstående vägen genom livet
tillsammans gå ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-25 05:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja när den känslan infinner sig så finns ingen återvändo. Då är det oftast kört :-)
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP