Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som är ämnad för dig ...

... kan du blott
känna om den så är
utifrån den existens
den är i själ och hjärta ...

Inte utifrån vilken
existentiell situation
som den befinner sig i
när du står inför
att avgöra om det är den
du tillsammans med vill leva
vara och förbli ...

Ty om du 
känner samhörighet
i hjärta och själ
kommer ni tillsammans
se till att allt annat
i ert liv kommer att gå er väl ...

Om du låter 
situationen 
som den du känner
att du älskar 
befinner sig i avgöra
om den passar in i din livssituation
ger du vare sig dig själv
eller den du älskar
en ärlig chans 
till att få en äkta kärleksrelation ...

... utan oavsett hur väl
den du möter
dig i din aktuella situation matchar
kommer relationen för eller senare
med stor sannolikhet
riskera sluta i besvikelse och smärta
och ett eller två krossade hjärtan ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-25 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP