Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatten ×2

Åter igen ses vi där, under månens ljus i den ljumna sommarnatten.
Dina händer är hungriga på min kropp!
Du smeker och kysser min våta hud, du håller mig tätt intill dig.
Så tätt som om du älskade mig!
Men du gör inte det...
Du vill ha mig men du vill inte behålla mig.
Som vi älskar med varandra, den hungern, den passionen vi delar...
Illutionen av nått perfekt!
Men det är inte perfekt för dig, för du älskar inte mig så som jag älskar dig.
Men lusten delar vi, så intensivt att det är omöjligt att motstå...
I månens ljus på en strand i ingenstans
förför du mig på ett sätt jag knappt kan tro är sant ...
Som våra kroppar rör vid varandra, som våra själar rör vid varandra, det är bara du och din jävla hjärna som står ivägen för fullbordan fattar du det!
Fattar du hur jävla perfekt vi är?!?




Fri vers (Fri form) av Misserla
Läst 121 gånger
Publicerad 2016-07-25 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla