Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMRYTTARE


Trasiga tussar sönderslitna
bådar om stora skurar,
beridna av turbulens.
En skimmel på läns.

Dunkelt rött blir solens ljus.
Folk och fä kurar skymning
i stall och hus.

Luftens tryck det sjunker,
barometern visar lågt.
Hygrometern stiger högt
i fuktighet och betryck.

Skyarna har allt ett märkligt ljus.
Där rider en stormvarning
över dalens alla hus.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-25 20:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"There's a killer on the road
His brain is squirming like a toad"
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar