Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakna, längta och önska ...

... någon att älska
tycka om och få bry sig om ...

... någon som känner för
och vill det samma med dig ...

Det är inte att leva i drömmarnas rike
och sakna förankring i verkligheten ...

... Det är en förutsättning
för att du ska kunna 
känna, se och uppfatta
det som är väsentligt
för att du inte ska missa
när livet bjuder dig 
på din så hett efterlängtade
saknade och önskade möjlighet ...

Om den du saknar
längtar och önskar i ditt liv
redan är eller varit
en del i din verklighet
och du den älskar, tycker om
och bryr dig om ...

... är det du känner
intet annat än något som
blott kan betraktas som en rimlighet ...

Ty om du inte kände 
allt det där
så skulle den du
säger dig sakna, längta och önska
i ditt liv
inte vara den du verkligen håller kär ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-25 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP