Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antijantetext


Hyllning till Tveskägg av Tveskägg d.y.

~*~

Den mest skrikiga programledaren får jobb
liksom i Sverige belönas de sämsta i England
och de bästa syns sent på kvällen
i någon specialshow för finsmakarna
som borde spridas varje dag på varje kanal

den senaste är en kille med tjejröst som skriker ist f att prata i Top Gear
som hade helt perfekta programledare sedan 90-talet,
amerikanen "Friends Joey" lugnar ner showen med sin Sly Stallone stil
men den förstörs som alltid av skrikiga engelsmän

dags att invadera Storbritannien igen, fram med vikingaskeppen...
några år styrde min förfader landet
som hämnd då engelsmännen ist f att betala en mindre skatt
hade ihjäl några andra av mina släktingar i det s k Danemordet

Yrhjärnan som styrde innan Tveskägg kallades med rätta för Villråde
såsom alla virriga politiker borde kallas, detta onödiga byråkratlåtsasjobb...för de rådvilliga

Inget är nytt det som sker i nutid skedde redan för 1000 år sedan
Några förstår andra inte, därav krig i världen trots att många förstår

Kanske dags bygga ett nytt Atlantis och skydda Tänkarna från de Rådvilliga

Tveskägg d.y. har talat...

f ö hävdar jag fortfarande att alla Blåtandättlingar (Tveskäggs far) borde få en del av copyrightpengarna för alla som använder Bluetooth, i bägge fallen är det rätt många

=)>>> (man med långt skägg)

8 jun 2016

L Patrik W Johansson

 

PS efter den här texten skrevs tog de sitt förnuft till fånga
och har nu andra programledare...igen
(Även brexit hände efter)

 

https://sv.wikipedia.org/wiki/Danemordet

 




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-25 20:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är mycket som händer som man inte fattar...bra skrivet...
2016-07-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Här kom pennsvärdet fram minsann ! så låten bläcket flyta ut till en resonabel massa. Gillas !
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP