Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig skall någon älska honom, såsom hon

 

Det fanns en tid

då hennes tankar ständigt

var där, hos honom

var helst 

han befann sig

 

Dagar då hennes ord

och meningar

bara handlade om honom

ty HAN var allt

allt av värde, den ende

 

Nätter då längtan

rev i kroppen och fick henne

att skälvande minnas

närheten av hans

ljuvliga, varma

tätt intill, hud mot hud

åtrån då hans mjuka händer 

dansande öppnade upp

för hans hårdhet,

kyssarna och andetagen

som gjorde henne andlös, 

helt sanslöst galen 

av längtan efter 

hans härliga manlighet

 

Det var en tid

fylld av drömmar och hopp

som fortfarande levde,

rumstrerade, möblerade om 

och sjöng djupt uti hennes hjärta 

underbara, vackra sånger 

av kärlek, om kärleken

 

Med tiden, kom nya tider

allt förändrades, även människan

hennes hjärta var sårat

och förvirrat, bragt ur fattning

men ännu inte krossat

för själen viskade ständigt

om bättre tider, värdet av väntan

och meningen med 

att dörren lämnades öppen, 

för HONOM, för fränden 

som skulle komma

åter, igen

 

Tiden gick, men ingen kom

nej, ingen alls av värde 

särskilt inte HAN,

han, vars frånvaro

alltid varit så uppenbar

 

Men plötsligt en dag

sommarens tid

tog hennes väntan tvärt slut

kan hända var det 

just bara ödet,

eller kanske hoppet 

som hade krympt och förtvinat

i brist på HONOM, 

som då fick allting att

slutligen brista 

 

Längtan ristade hjärtat

djupt och hårt

hårdare än någonsin

för att aldrig 

kunna glömmas, 

men fylld av sorg och vemod

släppte hon ändå taget

dock motvilligt, ty hon ÄLSKADE

innerligt, djupt och för evigt

men nu förstod hon,

det hjärtat redan visste,

att hans kärlek ALDRIG

varit tillägnad

henne

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-25 23:54



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så berörande och även igenkännande om hur det kan vara.. Så mycket smärta det kan rymmas i kärlek..!
2016-07-28

    ej medlem längre
Kärlek, åtrå, förtvivlan. längtan och glädje. Glädjen att finna sin styrka.

Du finner dem alla i denna så underbara text. Hoppas själv komma till slutet av den

Tack
2016-07-26

    ej medlem längre
Svårt när de som möts känner så olika för varandra. Men vi är nog många som varit där någon gång och vet hur det känns med obesvarad kärlek. Fint men sorgset fångat, din text griper tag. <3
2016-07-26

  Nils-Robert
Sådan förtvivlan. Så sorgset...
2016-07-26

  överlevaren VIP
Känslosamt, orden griper tag!
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP