Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvar.

Det är en viss energi som utlöses,
när två människor möts.
Expolderande känslor.
Sporadiska infall.

I kloaken av kärlek spolar vi bort det fina.
Som jag trodde fanns där i havet av eufori.

När vi grät och höll varandras händer,
där i köket,
i insikten av en ohållbar framtid tillsammans.
Ett krampaktigt tag som varade i minuter
som sen tycks vara början till ett ekande hål i själen.

Jag lever i skuggan av det vi hade.
I fantasin om ett liv med dig,

Jag släpper sakta taget.
Det smärtar mig ömsamt.

Jag låter det ta sin tid.

Om så decenier.




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-26 00:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark Malin, fint i sin bistra aura
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP