Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker solvarma tankar ...

... kärleksfulla,
ömt nära tankar
till dig jag älskar
och så innerligt vill ...

Önskar just nu
mig nära tätt intill dig
var du än är ...

... är blott medveten
om att du ej är här ...

Du fattas mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-26 14:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfulla ord...
2016-07-30

    ej medlem längre
Vackert och soligt!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP