Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk dig den dag ...

... då du når
dina mål 
vilka du kämpat för
i så många år ...

Tänk dig denna dag
redan här och nu
och fundera över
vad det är du behöver
för att du den dag
du når ända fram ...

... ska kunna ha
någonting kvar
av den dig 
som idag är du ...

Att vara strävsam
och idérik
kräver sina prioriteringar
för att någonting alls ska bli av ...

Men om du prioriterar bort
det verkligt väsentliga i ditt liv ...

... dem du älskar, 
bryr dig om och håller av  ...

... kanske du når ditt mål
och får njuta triumfen 
av att ha förverkligat det du vill ...

Men kanske till priset 
av att de som var skälet
för att du ville nå dit
ej längre finns kvar ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-26 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är värt att tänka på...vilket man värderar mest. Innan det är för sent!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP