Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDSTÄV

Härom sommaren hyrde vi en stuga i sköna Hälsingland..
Vi var många som åkte iväg på den semestern.

Ja allt fungerade bra mellan både barn och vuxna.
Vi hade roligt och det blev många skratt.

Vi var tio personer sammanlagt varav fyra av dessa var barnbarn.
Så kom då kvällen och liggplatserna skulle delas ut.

Tyvärr räckte inte sängarna till alla.
Så farfar skulle sova på golvet.

Han knorrade lite över det när han försökte fixa till sin bädd.
Då sa vårt barnbarn en tjej på fyra år.

"Som du ligger får du bädda farfar".

Dagens skratt blev det givetvis.
Men små grytor har också öron,
även om de vänder lite på det.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-26 19:15



Bookmark and Share


  Zandor
;-)
2016-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du barn
kan mycket!
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP