Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorar du en ...

... står dig tusen åter ...

Må så vara ...

Men 
om du älskar någon
som för dig är 
den alldeles 
söta rara
vackraste underbara
är den sanningen
ingenting som för dig
av något värde vara ...

Ty om kärleken är den rätta
kan jag för dig berätta
att åtminstone min själ gråter ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-26 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP