Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kredit

 

Som jag har längtat

efter att du ska komma i min väg
som om mitt liv aldrig nånsin levt
som om min mage blivit ett härbärge
för världens alla fjärilar

Varje ord blir menlösa och intetsägande
Varje försök blir till en tarvlig parentes

Att få älska dig är en förmån
en evig kredit till mina känslor

 




Fri vers av Agnes
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-05-09 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes