Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanslöst vacker är kvällen


sanslöst vacker är kvällen
i sin egen tickande evighet
sällsamt ljuvlig
i sitt outtalade löfte
om en mening
i sig själv helt nog
i en bedräglig stillhet
 
schamanerna jagar kvällen
som vore den ett väsen
poeten andas tungt
höjer sin skål till avsked
det finns de som faktiskt tror
på det som inte finns
 
dagens gärningar viskar som ett eko
för de som inte vill att du hör
bakom kulisserna rasslar det
du vet själv vad har gjort
i den stora tystnaden
finns inga ursäkter

 

 




Fri vers av andrasidan
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-27 21:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ljuvligt! Det vibrerar fridfullhet! Fröjdas inom!
2016-08-10

    ej medlem längre
meditativt...skulle det stå
2016-07-28

    ej medlem längre
meditation filosofiskt tilltalande flöde i texten..I like
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan