Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Du bad mig komma, vore jag redan där

 

Din röst

smeker fortfarande

mitt hjärta

 

och åsynen

av Dig

 

lyckas driva alla andra

på flykten

 

 

 "Allt annat sagt,

är lögn"

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-27 22:22



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Åh, underbar denna!
2016-07-28

  Carl Mikael Fäldt
"Allt annat är lögn"

Sista raderna faller i mitt hjärta.

Vemodsvackert diktat-begåvat!
2016-07-28

  Nils-Robert
Att längta och drömma tilbaka. Alltid lika vemodigt.
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP