Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet upp och ner. Cancer.


Tid

Vi tror vi har tid.
Vi har bara nu,
och jag orkar knappt ens vistas i nuet nu.

Önskar jag kunde finna de rätta orden och säga dem till dig, säga dem till er.
Jag skulle säga att allt ordnar sig,
allt kommer bli bra.
Jag skulle säga att tillsammans är vi starka, och tro på det.

Vi tänker så mycket och känner så lite.
Vi tänker så mycket fint om varandra, i tystnad.
Problemet är att vi tror vi har tid.

















Fri vers av Nadja Auer
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-28 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt. Till mig förmedlar den tanken. Säg det uppbyggande och goda nu!
Inte sen eller aldrig.
2016-07-28

    99knivesinside
Du fångar en omöjlig känsla mycket hanterbart i din text här, bra jobbat.
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nadja Auer
Nadja Auer