Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vi ser novembers knoppar




Vi måste
leva
i den ton
som
bär vindarna
i vår saknad
och vår bävan

Vi måste leva
i vår längtan
så att vi
mitt i
smärtan
och den
tunga sorgen

ser
de knoppar
som bildas
i november......





Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 579 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-28 17:05



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Mycket vackert och klokt ...
2016-11-11

  anits VIP
Vackert och mycket tänkvärt skrivet!
2016-07-31

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastisk text...det gäller att ha framtidstro...mycket bra och tänkvärt...
2016-07-30

  Blomma-Stjärna VIP
instämmer - men du säger det så poetiskt vackert!
bokmärke och applåder!
2016-07-29

  Maria Sundelin VIP
Fint
Novemberknoppar har många färger
Kramar
2016-07-28

  Goraxy 89 Orion VIP
Att vara människa är redan det en fulltidssysselsättning - man hinner inte med så mycket annat.
Jag menar alltså att, du har fullständigt rätt och det gäller ofta att finna överlevnadsstrategier som håller och som bär genom det svåra. Sedan kan man bli som jag! - HahHahHaaa :) alltså ingen förebild i något avseende och helt beroende av att det finns åtminstone en källa, var man kan finna svalka och fukta sina torra läppar och strupe.
2016-07-28

    ej medlem längre
Ibland, undrar jag hur det vore att
slippa LGs kommentarer på envars sida.!? Tycker din text är fin.

2016-07-28

  Larz Gustafsson VIP
"Här finns en höst som lyser grön" (Lars Forssell)
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius