Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa stunder ...

... är tystare än andra ...

Tankarna får 
allt för mycket plats och tid
för att utvecklas, gro
och slå rot ...

Insikter föds
men det är ej
alltid de allra mest
konstruktivt välgörande
som är de som göds ...

Tänker lite för mycket
på dig som är ämnad för mig
och saknar känslan av dig
så där alldeles nära tätt intill mig
alldeles för mycket ...

Saknar ej blott bara
att ha en relation med dig
utan jämväl 
kommunikationen
på alla plan 
mellan dig och mig ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-28 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtansfull text
2016-07-29

  Angela Bohlin VIP
Längtan kan verkligen slita!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP