Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGOT NYTT

Har du köpt nya skor?
Ja åt mig och min bror.

Då kan ni gå långa promenader.
Stärka era vader, se på blommor och blader.

Ja vi tycker om att var i naturen.
Bara man slipper den där skuren.
Men som man säger det finns inget dåligt väder.
Bara dåliga kläder. (Skor)?









Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-29 10:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis talade
bevis! Så är det!
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP