Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste få ta tid






Det måste få ta tid.
att våga släppa taget
låta greppet om det välkända
lossna



det tar tid
att våga förlora
sig själv
en stund


att våga virvla som ett löv
i vinden
för att en dag

till slut
åter landa

i verkligheten

i det som blev
mitt liv

efter sorgen




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 756 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-07-29 18:06



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fint kunna virvla som ett löv..efter sorgen
2016-11-11

  Lars Hedlin
Just så..mycket bra
2016-10-06

  Anya VIP
Mycket fint om acceptans...tänker jag. Jaa vi är som löv....fin symbolik.
2016-09-07

  ~Leonardo~
Rätt så. Allt har sin tid.
Att vänta är också en tid.
2016-08-13

  H.C.B
känn som att du redan är fri. Släpp ej taget. Du är inte klar ännu.
2016-08-02

  Minkki VIP
det måste.
2016-08-02

  anits VIP
Så sant, fint och berörande skrivet!
2016-07-31

  Goraxy 89 Orion VIP
"Våga virvla som ett löv i vinden" Förlora sig själv i det okända/ kända. Kan det finnas ett före och ett efter? Sker det inte gradvis något med oss just NU, där vi sitter och läser Din dikt eller kommentarer som denna? LIVET - - Handlar det egentligen om att bli alltmer påklädd? - Eller handlar det om att bli avklädda tills vi står helt nakna inför vår skapare?
2016-07-30

  kerstin skriver VIP
så vackert och läkande. ja, saker får ta sin tid. din text ger mig tröst.
2016-07-30

  Blomma-Stjärna VIP
poesi - till tröst för den som är mitt i en stor sorgeprocess,
poesi - fylld av ord som förmodligen är upplevd eller nu upplevs, in på bara huden...
poesi i sanning och av klokskap -
2016-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Sanna ord...fint och berörande...
2016-07-30

  Maria Sundelin VIP
Håller helt med om att det måste få ta tid
Kramar
2016-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Allt har sin tid, som Predikaren säger.
2016-07-29

  lodjuret/seglare VIP
Såväl bilden som bokstäverna samlas som till en tavla att gå in i och bli till ett helt jag i, förlora sig och vinna samtidigt i som ljuv harmoni tillsammans.
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius