Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som väntar på något gott ...

... väntar 
nästan alltid för länge ...

Det vi ofta glömmer bort
är att livet inte inväntar
det vi så hett eftertraktar
önskar och vill ... 

Så om det är någonting
du verklig önskar i ditt liv
berätta eller visa 
vad det är du vill 
här och nu ...

Den som har 
mest att förlora på att vänta
är ju trots allt du ...

... i alla fall 
utifrån ditt perspektiv
och den tid du har kvar i ditt eget liv ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-29 18:30



Bookmark and Share


  Terapipoeten
Verkligen tänkvärt!
Oj vad jag väntar....på att tiden ska gå, på att hjärtat ska läka....samtidigt som jag ändå försöker ta var på just nu....

2016-07-30

  Magica VIP
Tänkvärd.
2016-07-30

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Njut av livet.Gläds åt minnen.Lev i nuet.
Tänkvärt skrivet. TBG.
2016-07-29

    ej medlem längre
Klokt ordat!
2016-07-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Brukar ibland när det känns befogat att omvända det med : "Den som väntar på något ont,behöver aldrig vänta för länge"
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP