Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta känner ni till va´?

Hur stavas love Tommy Steele?
Den skrivs ju ej alls om den är real!
Det är bara så:
Då går man direkt på
om man begriper det där med feel!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-29 19:35



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej Ewa-Britt* Utmärkt**
Ja Tommy Steele*
Spelade vi mycket på 60-talet*
Love*Love*Kram
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt