Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få komma till dig, viskade hon nära

 

Hennes mjuka kvinnlighet,

kroppens kurvor och skrymslen

älskar att smekas, hetsas 

nära gränsen till vansinne

glänsande lenaste sidenhud 

glider så följsamt under händer

skälver lyckligt glödande av åtrå

då hjärtat piskar pulsen

att jublande stiga

 

Så het är hennes längtan

hennes allra skönaste,

där emellan mage och låren

åtråns underbara källa

där kärlekens pirrande lusta

växer och frodas

tillsammans med Dig

 

Hon viskar och ber

om förlösning,

om härlighetens höjder

om hela Din manliga styrka

HELA Dig vill hon ha,

åtrån får hennes händer

att dansande, lekande smeka

såsom bara hon kan, bara hon

och ingen annan

 

Så förföriskt hetsande

sätter hon Din längtande kropp

och själ i gungning,  

överlåter lustfyllt sin stora hunger

till vågornas mjuka, rullande rörelser

under Dig, med Dig, på Dig

och Du kan inte annat

än falla handlöst

för hennes ljuvliga nakenhet

och brinnande begär

 

 

"Kom till mig, viskar hon

kom min älskling..."

 

 

Så mjuk och varm

hon blir, fuktig som ett

sommarregn

då hon kommer

till Dig

hos Dig

med Dig

tätt sluten om Dig

så nära två kroppar

kan bli, och någonsin vara

så sanslöst, oändligt ljuvlig är hon

i dina armar

att det enda Du vill

är HON

 

Hon är allt vad Du vill ha,

alla Dina drömmar, längtan

och innersta begär

om henne viskar själen Din

hela nätterna igenom

och om dagarna 

likaså...

 

 

"...och nu kan hon

bli Din, 

bara Din och ingen annans,

om Du bara ber henne

att stanna"

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-30 12:20



Bookmark and Share


  M:tin
Vackrare sensuellt kan det knappast bli!!!!!!
2016-08-10

  Nils-Robert
Så oändligt varm kärleksförklaring. Man dras med känsloströmmen likt det fallna lövet på vattenytan på älven
2016-07-30

  Fem hjärtan VIP
Wow! Blir alldeles varm..:-) Härlig dikt!
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP