Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vilja ha närhet, bekräftelse ...

... känna sig älskad
och vilja ha 
en kärleksrelation ...

... så länge 
lusten finns kvar ...

För en begränsad tid
typ några veckor
eller blott ett par dar ...

Utan några 
som helst bindningar
eller åtminstone
i så fall bindningar
som lätt och smärtfritt
kan kapas av ...

Är intet annat 
än att just vilja ha ...

... utan att vare sig
ge mer än det som behövs
för att få det man vill ha ...

... utan något mer
än ett tillfälligt ansvar ...

Det är inte någon
som vet vad kärlek är
och oftast någon
som lever i tron att
tillgången på valbara alternativ
ger den rätt
att leka med 
förälskelse och passion
utan hänsyn till
den de får att tro
att den är älskad
och som därför
öppnar själ och hjärta
för vad den känner
är en äkta kärleksrelation ...

Men en dag
kommer även en sådan person
få möta någon
som försätter den själv
i en liknande situation ...

... där 
kärleken känns 
så innerligt äkta 
att inga fler alternativ
någonsin mer 
den i sin framtida verklighet
kommer att kunna se ...

Dock en rätt naturlig
och förväntad konsekvens
för den som tar vad den vill ha
utan att också tillräckligt av sig själv ge ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-30 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP