Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag drömmer mardrömmar ibland?

... Nej, 
det händer väldigt sällan
bortsett från
när jag sover
ensam i min säng ...

Men eftersom
jag redan genomlevt
en verklig mardröm
finns det liksom ej
någon poäng 
att drömma 
sådana drömmar för mig ...

Söker förutsättningar
för att kunna drömma
vackra drömmar
när jag sover ...

Drömmar jag 
kan ägna min vakna tid
till att förverkliga
för att kunna 
skapa lycka, framgång
och sinnesfrid
för såväl mig själv
som för dem som
älskar, bryr sig om
och tycker om mig ...

Om jag fick 
somna och vakna
med dig
som är ämnad för mig
skulle inga mardrömmar
kunna skapas inom mig
oavsett om jag 
sover eller är vaken ...

Men det hör ju
liksom någonstans till saken
även om det inte är orsaken,
att du just nu 
så innerligt fattas mig ...

Ty det är dig jag älskar
och därför behöver jag dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-31 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP