Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två i ett!

När man är glad och en fin låt hör
till ett ännu bättre humör den en för!
Men om solen för en går ner
nå´ t underligt med samma musik då sker...
När till orden man börjar att lyssna lite mer
upptäcker man då , nu tröst den ger...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-31 09:45



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*
Det Bästa*
Musik är Glädje*i Livet*
*Sjung**
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt