Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sömnen inte vill ...

... mig 
på mer normala tider
komma till ...

... fastnar jag 
lite grann ibland ...

Tänker på
dig och mig
hand i hand
tillsammans ...

Tillsammans 
så där alldeles
nära tätt intill 
varann ...

... för att få 
lite inspiration
till någonting
alldeles underbart
som jag kanske kan få
drömma om ...

Kanske sömnen
kan bli mindre motsträvig
och mer lockande då ...

... när jag 
i drömmen
av dig
jag älskar, tycker om och bryr mig om
sällskap får ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-31 13:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra drömmar!
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP