Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur beskriver man ett dygn kortfattat..? så här kanske...


...och efter dagen...


...och efter dagen

kom kvällen tassande med

en sömndrucken natt




Fri vers av Rimsmeden
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-05-10 08:24



Bookmark and Share


    Margaretha Garp
Haha, den var riktigt kul!! Kan se den sömndrukna natten komma hasande
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden