Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer du

- Kommer du? frågar han. Jag går först. Om du vill kan jag hålla dig i hand.

Bakom honom stånkar jag.

- Nej, det behövs inte. Jag klarar mig, svarar jag sammanbitet. Än kan jag.

Och vi går utmed stigen ner mot sjön, pojken i mig och jag.

- Snart är vi framme, säger han. Går du ombord först, eller?

- Visst, svarar jag. Ombord tar jag mig. Sen hissar jag segel.

- Sen drar vi, pojken i mig och jag.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-01 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP