Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktlek i samarbete med Eva Langrath


Båten vid bryggan

Båten vid bryggan är 

grön och gul

Nyponrosen bredvid eken

börjar vissna i

början av augusti 

Lövträden dansar i vinden

Passerande röster hörs efter stigen

Rosen och Ringblomman 

flyter på vattnet

De joggade utefter sädesfältet

Ytvattnet rör sig in mot land

I skymningens Hälsingland

är stearinljusen otända

 




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-02 14:40



Bookmark and Share


  ULJO
Fint samarbete
2016-08-03

  KYREUS of Sweden
Måleriska ord
2016-08-02

  tom boreland
känner igen
det stora
i det lilla
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP