Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten.

Ensam... mörkt... kallt...
längtar...
åtrår...
villig.

Naken, sårbar.
Ensam...
Drömmer, önskar.
Behöver,
närhet.
Ömhet,
kärlek.

© Brown
Copyright 2004-09-20




Fri vers av Lene
Läst 321 gånger
Publicerad 2004-09-20 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet