Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Han tog semester

 

Han tog semester från semestern

Gladde sig åt deras kärleksfulla
diktlek...

Till hans förvåning kunde kritikern
inom honom hålla truten

Den kreativa friheten kom




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-03 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP