Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under åskskurarna

Ser en behärskad åtrå i din blick
Likt jag håller av dig i min längtan
Som om något varar bortom ägda känslor
Nej, kärlek äger bara rum

Så länge som vi hållit lågan brinnande
Blås inte för hårt
Försöker inte döva smärtan
Bara vara realist

För oss är inget nytt
Men låt mig inte gå förrådd
Vi ger det tid att resonera
Lägga korten rätt och vila i sinnet

Så om du vill ha min kärlek
Avstå inte då från din
Låt oss vandra
I en tid av tro och hopp

Så det är svårt stå upp för ett öppet hjärta
Vänner reagerar med misstänksamhet
Om du vågar vara hel
Kommer hela din charm till sin rätt

Att låta sina rädslor sjunka in
Och skuggorna leva i sitt rum
Då finns där ingen att beskylla
Och känslor blomstrar ut igen

Bry dig inte om allt mörker
Kärlekens ljus visar oss vägen
Ta inget för givet
Då fastnar vi i lidandets begär

Alla vill vi tillhöra
Alla vill vi söka ensamhet
Alla har en historia
Alla söker ny frihet

Under åskvädret




Fri vers (Fri form) av Arvast
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-03 23:39



Bookmark and Share


    samole
Befriande och lätt text, men inte enkel; trots att orden faller lätt har de en tillbakavändande kraft.
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast