Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Vinden tassade

på måfa den tafsade

orörliga löv




Bunden vers (Haiku) av Rimsmeden
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-05-10 13:14



Bookmark and Share


  Emma-Kajsa
Ja, vilken härlig liknelse!
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden