Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Travar bara på...

-Du spelar ofta ett stycke!
Vilket spel görs bäst i ditt tycke
Och som bra sen hörs
då din hand i spel förs...
-När på travet jag vinner mycke´...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-08-06 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt