Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSHJÄRTAT


Du har tagit mitt hjärta min vän,

du får det!

För med hjärtat fick du min kärlek.

När jag ser dej

bankar hjärtat fort,

bankar för allt jag känner för dej,

för både glädje och svårigheter.

Du får ha det tillsammans med mej.

Jag ger dej det,

för jag litar på dej.

Du har vunnit mitt hjärta,



och min själ.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-05-10 15:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hjärtat slår här ett slag för kärleken...ja nog vet man hur det slår när man blir kär...kan man sen känna tillit o trygghet...då vänder man aldrig om...härlig poesi!!!!
2006-05-11

    embla
Vilken vacker dikt. Det är ju så där det kan vara. Vad ska man med ett hjärta till om det tillhör någon annan. All funktion är bortkastad om man inte kan dela det med den som vunnit det. Sånt kan man inte styra.
Tänkvärt, ömt och lite melankoliskt.
Emma
2006-05-10

  Helene Månsson
håller med Jacob, man måste våga för att vinna. Jättefin! /Helene
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina