Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt innan vi levde

jag har sett dig
långt innan vi levde
närmare sanningen
att vi var döda

du var med mig då
som du inte är nu
din illusion
är inte förspild
på mig




Fri vers av virre
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-05-10 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre