Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering.

Egoism och klokhet kan aldrig ligga sked
Klokhet får inte plats om egoismen lägger sig först.




Prosa av Figge
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-07 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge