Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukyssen

Så säkert som att solen går opp,
att blomman då öppnar sin knopp.
Lika säker är jag på att du,
får en kyss utav mig före sju.

Så säkert som att solen går ned,
att blomman då sluter sig med.
Lika säker är jag på att du,
får en kyss utav mig efter sju.

Av: Boa Berg
2004-10-21
02:25




Fri vers av Boa Berg
Läst 366 gånger
Publicerad 2004-09-21 02:29



Bookmark and Share


    Själenskrigare76
härlig och bra formulerat...jag gillar den! : )

2004-10-01

  JMR
mmmmm.....
2004-09-21

  Myself
skön känsla i dintext.Tack!
2004-09-21

  Cattis Rönn
kyssar...lite då och då....men dom vid sju...är varmast...Bra beskrivet!!
2004-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg