Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min själs fördömda portar

du är mitt minne
av hur det var

jag såg inte ut
men du såg
in i mig

öpnade fördömda portar
som sedan länge varit
förslagna med tvärslår

tapade av mig
lede självförtroende
i ett cirkelrör

sen stängde du
ute mig igen

och satte åter tvärslår
över mina dörrar
men den här gången
var jag på andra sidan

jag letade efter yxan
och fann den i mina ord
slog upp dörren
och tog mig in
i mig själv igen




Fri vers av virre
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-05-10 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre