Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mardröm

du andades hastigt inatt

min vän

var dina mardrömmar sanna

rädslosnöret låg spänt

snavar du faller du djupt


om dagen så lätt att leva

allt genomlyst

skirt lätt


stäm möte inatt

belys det som gör dig så illa

med ljuset du bär


min vän





Fri vers av Myself
Läst 264 gånger
Publicerad 2004-09-21 10:03



Bookmark and Share


  JMR
ord. fint beskrivet.
2004-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself