Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen orkar tänka om igen


Det går inte att prata eller tycka om verklighet.

Alla ser olika verkligheter och det gör för ont att bli den verkligheten.

Bomberna börjar falla när folkets verkligheter blivit verkliga. Ingen minns då varför de blev tysta, hur de sprang rakt in i solen

och dog bredvid varandra.

________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-09 18:57



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
om det anklagat skulle få ut detaljer från en brottsutredning?

"hur de sprang rakt in i solen

och dog bredvid varandra".
"Sveriges försvinnande".(utredning)


2016-08-11

  KattenKin VIP
Tycker om den här, både tonen och tanken.
2016-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Verkligheten har många ansikten. Vilken vill man se, det är frågan, du så väl sätter fingret på.
2016-08-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Wow ! Som kägglor ja,ramlar de inför det väldiga verklighetsklotet...
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP