Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara älskad av dig!

Jag önska jag kunde säga till dig hur mycket du betyder för mig utan att skrämma iväg dig.
Jag önska jag kunde berätta hur mycket jag tycker om dig.
Att du skulle glädjas av min kärlek i stället för att fly.
Jag önskar att min kärlek för dig kunde ge dig lycka.
Jag önska att du kunde älska mig tillbaka...
Du är allt jag någonsin önskat, allt jag kan be om och lite till....
Men du ser inte på mig på samma vis...
Jag är så rädd för att förlora dig!
Det lilla vi har betyder hela världen för mig!
Vad gör jag den dagen du lämnar mig....
Vad blir kvar av mig i skuggan av dig?
Vilken man ska någonsin kunna fånga mitt intresse efter dig?
Hur kan man nöje sig med mindre när man fått uppleva "allt".
När man blivit presenterad för härligheten för sin stora dröm ...
Hur lever man vidare om man förlorar den?
Snälla älska mig! Snälla lämna mig aldrig!
Jag behöver DIG! ?




Fri vers (Fri form) av Misserla
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-10 12:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar önskan som jag hoppas infrias
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla