Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motvalls


bilen doftar rengöringsmedel
det är extrapris på ryggbiff
i affärn

jag smutsar ner mattorna
köper fiskpinnar istället

ni får mig inte
dit ni vill




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-10 13:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Medvalls är intetsägande människor. Profillösa.
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP