Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armida W.




Hon som hann.
Nedför stupets brant
Innan allt försvann
med bussen.

Du som är
hennes barn

och lägger en krans
till hennes minne.

Hon tyckte mycket
om blåbär.

Förgätmigej var hennes
favoritblomma.

Och hon gillade se
Karlar boxas på Tv.

Det talar du ej
om för någon.

Men Tvätterska förblev
hon i yrket i över 30 år.

För de som kom till hemmet.


Hon som försvann
och nu lever inuti dig.

Det ryms så mycket
som inte finns . ..
hos en människa.






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-10 13:11



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag instämmer också i Valters kommentar, verkligen fint diktat.
2016-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag instämmer helt i Valters fina och tänkvärda kommentar.
2016-08-10

  Valter Örn VIP
Mycket fint diktat och med bra reflexion över livet. Särskilt de tre sista raderna
säger så mycket som jag ofta funderar över. Sådant som man inte tänker på när man är ung.
I varje människa finns det ett helt universum av händelser och skeenden som inte finns dokumenterat. Detta medför att prästen inför begravning går runt och frågar besökarna om vad de vet om den avlidne, så att han vet hur han ska lägga orden. Tragiskt !
2016-08-10

    ej medlem längre
Tänkvärt och vackert!
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP