Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårsolen värmer upp och smälter ner

vårsolen
värmer upp
smälter ner
platet som skyddar skärmen

bländat skriver jag
mina ord som letar
efter en port

har hittat min nyckel
rakt in i hjärtat
vill inte att
någon ska finna den

gräva ner mig själv
djupare en du tror
först då
är livet själv




Fri vers av virre
Läst 681 gånger
Publicerad 2006-05-10 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre